Anthem MRX Remote App

Speciaal voor de -20 series A/V receivers en processor heeft Anthem de Remote App V2 uitgebracht. Met deze handige App kunnen bezitters van de Anthem AVM 60 audio/video processor en de MRX 1120, MRX 720 en MRX 520 A/V receivers hun Anthem makkelijk bedienen. Met dezelfde gebruiksfunctionaliteit als de afstandsbediening biedt de ANTHEM MRX Remote 2 app alle handige functionaliteiten via het lokale thuisnetwerk. 

Gemak met Anthem MRX Remote 2

Omdat de Anthem MRX Remote 2 app via een (vooralsnog alleen) iOS device te bedienen is, kan de gebruiker vanuit iedere ruimte in huis het Anthem A/V apparaat bedienen, zonder in de ruimte aanwezig te hoeven zijn waar de Anthem ook daadwerkelijk staat. Bedieningscommando's die aan elkaar gerelateerd zijn, zijn makkelijk gegroepeerd op een aparte pagina in de app. Schuif met de vinger het scherm naar de zijkant en u komt in het volgende gegroepeerde scherm met commando's terecht. De Anthem MRX Remote 2 app is bedoeld voor gebruik, wanneer er geen custom IP control of RS-232 netwerkbediening aanwezig is.

Ook handig: Anthem ARC Mobile App

ARC is het state-of-the-art akoestische correctieprogramma dat ervoor zorgt dat elke luidspreker optimaal weergeeft in de akoestiek waarin hij geplaatst is. Dankzij unieke software die door de technici van Anthem is ontwikkeld, zorgt ARC (Anthem Room Correction) voor een exacte analyse van elke onafhankelijke speaker in een ruimte, zorgt voor de juiste uitgangsniveaus, crossoverfrequenties en natuurlijk ook voor de uniekeruimtekarakteristieke parameters. Wat overblijft, is de essentie van de weergave, zoals het ook bedoeld is. 

De Anthem ARC Moblie app is verkrijgbaar in de Apple App Store en biedt een overzichtelijke vormgeving voor het inmeten en kalibreren van onder meer de Anthem AVM 60, MRX 520/ 720/ 1120 en de MRX -10 Serie. Ook alle Paradigm PW Series componenten en speakers kunnen met deze App worden ingemeten en geoptimaliseerd.

Anthem ARC app


Meer over Anthem MRX receivers


Meer over Paradigm PW Series