Anthem MRX receivers

Anthem MRX receiver

De derde generatie Anthem MRX receivers biedt high end beeld en geluid voor de liefhebber van film, serie en muziek. Anthem heeft zijn prijswinnende MRX-serie high end A/V receivers voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van beeldverwerking en versterkingstechnologie, zodat iedere thuisbioscoop met een receiver uit de nieuwe MRX 20-serie als basis zorgt voor een weergaloze beleving.

Anthem MRX A/V receivers: unieke innovaties

Met een Anthem MRX A/V receiver in de huiskamer of thuisbioscoop weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van perfecte weergave. Al vanaf het instapmodel Anthem MRX 520 levert de bekende fabrikant van hoogwaardige processors, (eind-)versterkers en receivers een unieke kalibratiemicrofoon en software mee, die ervoor zorgen dat de receiver de weergave perfect afstemt op de akoestiek van de ruimte en het gedrag van uw luidsprekers. De nieuwste standaard voor doorvoer van Ultra High Definition beeld (4K met 50/60 Switching) via HDMI 2.0a is natuurlijk aan boord van iedere Anthem MRX A/V receiver en premium D/A converters met ondersteuning van High resolution audio (24-bit/ 192 kHz) zorgen voor audiofiele weergave van geluid.

Extreem krachtige versterkers en optimale beveiliging

Iedere Anthem MRX receiver is voorzien van extreem krachtige versterkers voor de verschillende geluidskanalen, zodat de aangesloten luidsprekers perfect onder controle worden gehouden voor een overtuigende weergave. Elke receiver is voorzien van een grote voeding om altijd genoeg vermogen te kunnen bieden. De slimme Anthem techniek ALM (Advanced Load Monitoring) bewaakt de interne temperatuur, stroomsterkte en spanning om een veilige en ononderbroken langdurige werking te garanderen, zodat de noodzaak voor interne zekeringen overbodig wordt. Dat is niet alleen slim en veilig, maar verbetert ook de geluidskwaliteit. Natuurlijk is elke Anthem MRX receiver uitgevoerd met voldoende analoge en digitale aansluitmogelijkheden, die middels het overzichtelijke gebruiksmenu eenvoudig aan een bron toekenbaar zijn.

Anthem MRX 20-series

Het is zelfs mogelijk om per bron meerdere voorkeuren te koppelen. Zo geniet u met een multispeler bij filmweergave van beeld en surround-geluid over HDMI, terwijl een andere -door de gebruiker ingestelde- bron kiest voor stereo weergave van bijvoorbeeld sacd via de analoge ingang op de receiver. Dit soort mogelijkheden maken een MRX A/V receiver extra veelzijdig en ook uitermate geschikt voor liefhebbers van muziek en audiofiele geluidsweergave. Natuurlijk is het mogelijk om een nieuwe Anthem receiver op te nemen in een domotica-configuratie met centrale aansturing.

Anthem MRX 20-serie: Dolby Atmos en DTS-X

De Anthem MRX 720 en MRX 1120 receivers zijn voorzien van Dolby Atmos en zijn zelfs DTS-X voorbereid, om de echte home cinema liefhebber te kunnen laten genieten van de derde dimensie in surround-weergave. Natuurlijk worden ook deze surround-kanalen opgenomen in het geavanceerde ARC kalibratieproces, zodat negatieve invloeden van akoestiek ook boven de gebruiker compleet worden geëlimineerd. Perfectie voor thuis! 


Anthem MRX: nu ook met ondersteuning van Dolby Vision

Met de nieuwe firmware voor de Anthem MRX 1120, MRX 720, MRX 520 en Anthem AVM 60 processor, ondersteunt Anthem ook Dolby Vision. Deze beeldtechniek is flink in opkomst en wordt ook ondersteund door streaming diensten. Dat zal alleen maar meer worden in de toekomst en natuurlijk blijft Anthem bij. Ook HLG (Hybrid Log Gamma, een techniek om tv-beelden van een hogere helderheid, contrast en kleur te voorzien en zo meer beleving te kunnen bieden) wordt vanaf nu ondersteund door de jongste generatie Anthem receivers en de A/V processor. 

DTS Play-Fi streaming 

DTS Play-Fi

Beide Anthem receivers bieden overigens nog meer gebruiksgemak. Via WiFi (geïntegreerd) of een bekabeld netwerk wordt het streamen van audiobestanden en online streaming diensten mogelijk gemaakt. Anthem koos bewust voor DTS Play-Fi : een ‘open’ eco-systeem dat de gebruiker de mogelijkheid biedt om audio door het hele huis te streamen en gemakkelijk streaming apparaten toe te voegen. Ongeacht het merk dat DTS Play-Fi gebruikt. U zit dus niet meer vast aan een enkel merk om multiroom audio te kunnen genieten en de bedienings-App is overzichtelijk. Ook Tidal en Spotify zijn geïntegreerd binnen Play-Fi.


Meer over DTS Play-Fi

ARC microphoneKies voor Anthem MRX

Kies ook voor Anthem MRX A/V receivers. Het merk biedt namelijk degelijke producten die allemaal garant staan voor uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Anthem A/V receivers zijn perfect voor iedere thuisbioscoop en zelfs voor de meer professionele markt. De hoogwaardige onderdelen en perfecte weergave van iedere Anthem MRX receiver en de ARC kalibratie zijn nog steeds onovertroffen.

Kijk en vergelijk zelf!

Anthem MRX 1120 Anthem MRX 720 Anthem MRX 520
 • 11.2-kanaals receiver
 • 5 x 140 Watt, 6 x 60 Watt vermogen
 • Anthem ARC Room Correctie
 • Dolby Atmos (DTS-X Ready)
 • DTS Play-Fi streaming
 • Ringkerntransformator
 • 7.2-kanaals receiver (met 11.2 optie)
 • 5 x 140 Watt, 2 x 60 Watt vermogen
 • Anthem ARC Room Correctie
 • Dolby Atmos (DTS-X Ready)
 • DTS Play-Fi streaming
 • Ringkerntransformator
 • 5.2-kanaals receiver
 • 5 x 100 Watt vermogen
 • Anthem ARC Room Correctie

 

MRX 1120 receiver