DTS Play-fi: streaming audio en multiroom-oplossingen

DTS Play-Fi

DTS Play-Fi is een hoogwaardige en draadloze audio-oplossing voor het hele huis dat nu wordt aangeboden door het grootste ecosysteem van merken wereldwijd. Stream je favoriete audiocontent met verbluffende kwaliteit, vanaf elk apparaat dat je hebt. Alle producten voorzien van DTS Play-Fi namelijk werken naadloos samen. Zo kun je dus de perfecte luidsprekers vinden voor elke ruimte, maar ook andere Play-Fi audio-apparaten, zoals b.v. streamers en versterkers, met de zekerheid dat ze allemaal tezamen voor een eersteklas muziekbeleving zullen zorgen.


Een eindeloos aanbod aan muziek: nu ook met Qobuz!

DST Play-Fi streamingdiensten

Play-Fi komt met een schat aan muzikale mogelijkheden uit alle hoeken van de wereld. Zoals Spotify, Tidal en Deezer om maar een paar namen te noemen. Sinds kort heeft DTS Play-Fi ook Qobuz omarmd, zodat er nog meer muziek met cd-kwaliteit en hoger beschikbaar wordt op alle DTS Play-Fi apparaten. Doorloop een radiogids met duizenden kanalen en podcasts, of stream vanaf een home mediaserver. Met grote regelmaat zullen nieuwe diensten en functies worden toegevoegd.

Audio voor het hele huis, supersimpel gemaakt.

DTS Play-Fi stuurt audio vanaf mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, naar alle Play-Fi aparaten in je hele huis. Dit gebeurt met behulp van DTS' eigen streaming-, synchronisatie- en authenticatietechnologie.

Kenmerken van Play-Fi:DTS Play Fi door het huis

  • Audio doorgifte zonder verlies aan kwaliteit
  • Opties voor meerdere ruimtes/zones/gebruikers
  • Geavanceerde configuratie voor luidspreker links/rechts
  • Ondersteuning voor audio in hoge resolutie (24bit/192kHz)
  • Draadloze updates van nieuwe functies en diensten
  • Werkt via standaard wifi-, ethernet- en powerline netwerken
  • Voor Android, iOS, Kindle Fire en Windows pc's

Keuzevrijheid – eindelijk

Elk Play-Fi product werkt perfect samen met alle andere Play-fi producten, ongeacht het merk. Dit betekent dat je jouw hele huis kunt 'customizen' met een breed scala aan mogelijkheden voor één simpele, elegante luisterervaring. Play-Fi biedt een ongeëvenaarde selectie aan audioproducten voor je huis, van compacte luidsprekers op batterijen tot krachtige soundbars, van compacte streamers tot krachtige high-end AV-receivers, gebouwd door de meest gerespecteerde audiomerken van vandaag de dag. Er hoeven geen concessies meer gedaan te worden in stijl of smaak om een draadloze audio-oplossing van hoge kwaliteit te krijgen.

Werkt met al je apparaten

Je muziek is vanzelfsprekend altijd bij je in de buurt. En we weten dat je verschillende apparaten in je dagelijks leven gebruikt. Precies daarom is Play-Fi speciaal gebouwd voor smartphones, tablets en pc's. We hebben gebruiksvriendelijke software voor Android, iOS, Kindle Fire en Windows. We ondersteunen streaming via AirPlay, Spotify Connect en DLNA. Hoe je ook wilt afspelen: het werkt gewoon.

Over DTS

Sinds de oprichting in 1993 heeft DTS, inc. er altijd naar gestreefd om de wereld beter te laten klinken. Dankzij haar baanbrekende audio oplossingen voor mobile apparaten, home theater systemen, bioscopen en wat dies meer zij, biedt DTS een ongelofelijk hoogwaardige en meeslepende audio ervaring aan luisteraars waar ook ter wereld. Technologie van DTS is al in meer dan 2 miljard apparaten ingebouwd. ’s Werelds leidende aanbieders van video- en muziek streaming diensten kiezen steeds vaker voor DTS om een hoogwaardig audioweergave aan de op het netwerk aangesloten apparaten van haar luisteraars te leveren.

DTS Play-Fi zit op diverse Anthem MRX-receivers en alle Paradigm Premium Wireless producten