Thorens TD 202 platenspeler zwart

Op voorraad
artikelnr
4260623590012
Degelijke handbediende Thorens platenspeler met ingebouwde phono voorversterker, USB-uitgang en elektronische snelheidsregeling, inclusief AT-95E element. Zwarte uitvoering
€ 649,-

Thorens TD 202 platenspeler zwart

Productbeschrijving

De Thorens TD 202 platenspeler is een complete, stevig gebouwde platenspeler. Deze Thorens platenspeler wordt compleet met element, stofkap en ingebouwde phono voorversterker met USB-uitgang geleverd, zodat hij werkelijk 'Plug-n-Play' is. En vinyl digitaliseren is dus ook mogelijk.

Thorens TD 202 platenspeler: zwaarder is beter

De hoogglans zwarte Thorens TD 202 platenspeler is voorzien van een wat zwaardere plint dan de TD 201, zijn kleine broertje. Deze Thorens platenspeler bezit een nieuwe aluminium 8,8" toonarm (de Thorens TP 72), die samen met het meegeleverde Audio-Technica AT-95E MM-element zorgt voor goede aftasting van de groeven van het vinyl en latere element-upgrades mogelijk maakt. Een snaaraangedreven aluminium draaiplateau met een dikke platenmat zorgen voor een exact toerental, dat u met een druk op de toets op de luxe plint kunt wijzigen van of naar 33 1/3 en 45 toeren. Geen gedoe met het omleggen van snaren, dus. Deze manueel bediende Thorens draaitafel maakt het leven gemakkelijk.

De Thorens TD 202 is met een toets aan de achterkant geheel uit te schakelen. Dankzij de ingebouwde A/D-converter, kunt u deze Thorens makkelijk met een PC verbinden om uw vinylcollectie digitaal op te kunnen slaan. Gebruik hiervoor simpelweg en van de vele online gratis verkrijgbare softwarepakketten. Een degelijke stofkap, een losse phono-kabel met aardedraad en natuurlijk de afneembare headshell met daarin het element al voorgemonteerd zitten in de verpakking van de Thorens TD 202 platenspeler. De ingebouwde phono voorversterker kan naar wens worden uitgeschakeld middels een toets aan de achterkant van de draaitafel.

Specification

Specification
Merk Thorens
Product omschrijving (max 35 tekens) Thorens TD 202 platenspeler zwart
EAN 4260623590012
Categorie Platenspeler
Garantie 2 Jaar
Kleur fabrikant Zwart
In the box 45-toerenadapter, Element, Handleiding, Montage-hulpmiddelen, Platenmat, Product, Standaard interlink, Standaard USB-kabel, Stofkap, Voeding
- Nee
Hoogte (cm) 12.1
Breedte (cm) 42
Diepte (cm) 35.5
Gewicht (kg) 3.9
Phono voorversterker ingebouwd Ja
Uitgangen Phono (RCA), USB
Soort platenspeler Handmatige platenspeler
Type aandrijving Snaaraandrijving
Type element MM - AT95E