Sbooster BOTW P&P ECO: een geslaagd concept

Sbooster ECO

Het elektronisch design van de Sbooster BOTW P&P ECO MKII is zo ontworpen dat uit de gebruikte elektronica tot 50% meer vermogen wordt gehaald en dat deze zelfs tot 35% minder energie verbruikt dan een conventioneel ontwerp. Het BOTW P&P ECO audio upgrade concept is zo efficiënt dat deze slechts een paar dubbeltjes per maand meer energie verbruikt dan de standaard meegeleverde switch mode adapter, terwijl u voor vele euro's meer rendement en betere weergave van beeld en geluid geniet.

Sbooster electronic design

De stroomzuivering van de BOTW P&P ECO audio upgrade start direct daar waar de vervuilde stroom de upgrade binnengaat. Een dual-stage netfilter en een aardlijnfilter zorgen ervoor dat de stroom vrij van hoogfrequente vervuiling de transformator bereikt. De transformator is een speciaal voor Sbooster ontwikkelde audiograde-transformator voorzien van elektrostatische én magnetische afscherming.

Sbooster lichtnetfilter

Tot slot zit aan het einde van de DC-kabel het unieke "split current"-systeem. De krachtige voeding van de BOTW P&P ECO audio upgrade voorziet het split current-systeem van stroom, waardoor de elektronica zijn werk kan doen. Namelijk het bufferen van de stroom, zodat deze razendsnel wordt. Tevens vindt nog een laatste filtering plaats voordat de spanning en stroom worden doorgegeven aan het audio- of videoapparaat.

Sbooster Spl;it Current System

Waarom Sbooster?