Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC zwart

Op voorraad
artikelnr
8718309153632
Sbooster 24 Volt AC voedingsupgrade, verbetert de kwaliteit van audio- en video-apparaten
€ 329,-

Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC zwart

Productbeschrijving

Verbeter met de Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC uw eigen apparatuur. Deze Sbooster voedingsupgrade is geschikt voor 24V AC apparatuur, die standaard is uitgerust met een externe schakelende, veelal matige en storing veroorzakende (wand)adapter. Door het component te upgraden met een Sbooster voeding worden negatieve invloeden voorkomen en zelfs actief tegengegaan, met een betere weergave en werking tot gevolg.

Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC: schone stroom

De Sbooster Best of Two Worlds Power & Precision ECO (BOTW P&P ECO) upgrade voeding levert schone stroom, waardoor uw apparatuur beter gaat presteren. De Best of Two Worlds Power & Precision ECO MKII is de opvolger van de succesvolle BOTW P&P ECO. Bij de Sbooster BOTW P&P ECO voedingsupgrade MKII hebben de ontwerpers een groot aantal verbeteringen ten opzichte van de innovatieve MKI toegepast, waardoor de weergave van vooral audio- en videoapparatuur naar een nog hoger niveau worden getild. De Sbooster wordt geleverd met een regulier netsnoer.

Bekijk alle nieuwe Sbooster innovaties op dit product

Werking van de Sbooster BOTW P&P ECO MKII

Een Sbooster BOTW P&P ECO MKII optimaliseert de stroomvoorziening van audio-, video- en randapparatuur. Kenmerkend voor de vaak standaard meegeleverde adapter is dat zij het lichtnet vervuilen, door magnetische straling overige apparatuur nadelig beïnvloeden en een hoge ruis veroorzaken. Deze ruis is hardnekkig en vervuilt naast het direct aangesloten apparaat tevens de rest van de audio- of videoketen.

Dankzij slimme Sbooster technologieën wordt het lichtnet met deze voeding niet vervuild, is interferentie door elektromagnetische straling uitgesloten en ligt het ruisniveau van de BOTW P&P ECO MKII voeding ver beneden de nog waarneembare gehoorgrens. Dat hoort en ziet u!

De stroomzuivering van de Sbooster BOTW P&P ECO MKII upgrade start direct daar waar de vervuilde stroom de upgrade binnengaat. Een dual-stage netfilter en een aardlijnfilter zorgen ervoor dat de stroom vrij van hoogfrequente vervuiling de transformator bereikt. De transformator is een speciaal voor Sbooster ontwikkelde audiograde ringkerntransformator voorzien van elektrostatische én magnetische afscherming.

Daarnaast zorgt het ECO ontwerp van een Sbooster BOTW P&P ECO voor een rendement dat wel 50% hoger kan liggen dan u met een conventionele lineaire voeding zou kunnen bereiken. Een Sbooster voeding is dus een hoog-efficiënte lineaire voeding.

Tot slot zit aan het einde van de DC-kabel het unieke "split current"-systeem. De krachtige voeding van de BOTW P&P ECO MKII audio upgrade voorziet het split current-systeem van continue stroom, waardoor de elektronica zijn werk kan doen. Namelijk het bufferen van de stroom, zodat de voeding razendsnel wordt en met gemak alle zogenoemde peak-loads de baas blijft. Tevens vindt nog een laatste filtering plaats voordat de spanning en stroom worden doorgegeven aan het audio- of videoapparaat.

De verpakking van de Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC bevat:

  • Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC
  • Netsnoer
  • Handleiding

Specification

Specification
Merk Sbooster
Product omschrijving (max 35 tekens) Sbooster BOTW P&P ECO MKII 24V AC zwart
EAN 8718309153632
Garantie 2 Jaar
Kleur fabrikant Zwart
In the box Handleiding, Product, Standaard netsnoer
- Nee
Aanbevolen door FWD, HiFi.nl, Music Emotion
Hoogte (cm) 7.8
Breedte (cm) 12.5
Diepte (cm) 14.5
Gewicht (kg) 1.6