Millenia Sub wit

Op voorraad
artikelnr
809918016680
De meest slanke Paradigm subwoofer in wit met speciale ovale drivers, een versterker met een piekvermogen van 900 Watt en een interieurvriendelijk design
€ 2.099,-

Millenia Sub wit

Productbeschrijving

De Paradigm Millenia Sub is de actieve Subwoofer die perfect past bij de Paradigm Millenia Satelliet speakers.

Deze uiterst platte Paradigm subwoofer kan op vele verschillende manieren geplaatst worden. Zo kan hij bijvoorbeeld plat neergelegd worden onder een kast of bank, of rechtop gezet worden om naast de kast neergezet te worden of achter het gordijn weggewerkt te worden. Er is zelfs een muurbeugel leverbaar zodat deze millenia sub aan de muur bevestigd kan worden.

Door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde ovale lange-slag drivers is deze subwoofer extreem krachtig voor zijn formaat. De subwoofer heeft twee van deze drivers die bipolair geplaatst zijn en dus elkaars resonanties en ongewilde vibraties weten op te heffen. Deze units maken gebruik van een lange slag constructie voor een immens diepe laagweergave.

Het vermogen is flink voor dit formaat dankzij de Ultra Klasse D versterker. Met 300 watt RMS en een piek vermogen van 900 watt is deze subwoofer geschikt voor iedere woonkamer. Het perfect afregelen van deze subwoofer is mogelijk met de Perfect Bass Kit van Paradigm. Dit systeem maakt gebruik van geavanceerde software om de subwoofer optimaal te laten klinken in de ruimte waarin hij staat.

Specification

Specification
Merk Paradigm
Product omschrijving (max 35 tekens) Millenia Sub wit
EAN 809918016680
Categorie Subwoofer
Garantie (2 jaar elektronica), 5 Jaar
Productserie Paradigm - Millenia
Kleur fabrikant Wit
- Nee
Hoogte (cm) 35.6
Breedte (cm) 46.5
Diepte (cm) 15
Ingangen LFE (RCA)
Uitgangsvermogen (RMS) 300 Watt
Frequentiebereik 21 - 150 Hz
Type speaker 1-weg gesloten behuizing