Founder 70LCR Walnoot

Op voorraad
artikelnr
809918025699
Multifunctionele LCR luidspreker uit de nieuwe Paradigm Founder reeks, geschikt als Linker, Center of Rechter luidspreker (LCR). Uitvoering in walnoot
€ 2.519,-

Founder 70LCR Walnoot

Productbeschrijving

De Paradigm Founder 70LCR luidspreker is de kleinste optie voor middenkanaal in de Founder-serie maar ook een van de meest veelzijdige. De Paradigm Founder 70LCR is niet alleen ontworpen om te worden gebruikt als een krachtig middenkanaal waar ruimte een probleem is, maar hij is even vaardig wanneer hij wordt gebruikt als een hoofd- of surroundkanaal. Met even verbluffende prestaties, zowel verticaal als horizontaal georiënteerd, is de 70LCR de perfecte oplossing om consistent geluid van hoge kwaliteit te krijgen, waar je het ook nodig hebt.

Paradigm Founder 70LCR luidspreker: een multifunctionele alleskunner

Paradigm heeft met de Founder geen gewone luidspreker geproduceerd. Elk onderdeel, van groot tot klein, werd tot in het kleinste detail onder de loep genomen. Elk onderdeel is grondig onderzocht, ontworpen en ontwikkeld, exclusief voor Founder's. Voor het akoestische platform zijn nieuwe technologieën ontwikkeld waarvoor patenten zijn aangevraagd. Het nieuwe kastplatform is niet alleen een verbluffend ontwerp, de unieke vorm en geïntegreerde structurele versteviging leveren akoestische prestaties die niet kunnen worden geëvenaard door traditionele vierkante dozen. Door geen enkel element onaangeroerd te laten, is Founder zoveel meer dan de som der delen.

Paradigm bouwkwaliteit

U kunt de Paradigm bouwkwaliteit voelen die voortkomt uit echte ambachtelijke productie. Mooie, meubelambacht-waardige afwerkingen maken deze nieuwe standaard op het gebied van prestaties en waarde compleet. 

Bruikbare output verhogen door vervorming te verminderen

Alle technologieën van Founder, van de drivers tot de voeten en alles daartussenin, zijn ontwikkeld om vervorming te verminderen en het meest nauwkeurige geluid mogelijk te maken. Studies hebben aangetoond dat luisteraars toleranter zijn voor hoge uitgangsniveaus wanneer vervorming lager is. Dit bewijst in wezen dat het de 'ruis' in het geluid is die ons stoort en niet noodzakelijkerwijs het volume. Voor degenen die het leuk vinden, zit de Founder-serie vol met technologie die vervorming vermindert en het bruikbare volume verhoogt. Als je het leuk vindt om het open te draaien, zelfs maar af en toe, is Founder een ideale oplossing, die een natuurlijker, nauwkeuriger en aangenamer geluid biedt, niet alleen bij lagere volumes, maar ook als het tijd is om te rocken. Altijd beter geluid, dit is de manier.

De Paradigm Founder 70LCR is de ideale toevoeging aan uw meerkanaals opstelling en is leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, zwart walnoot, walnoot en kersen

Specification

Specification
Merk Paradigm
Product omschrijving (max 35 tekens) Founder 70LCR Walnoot
EAN 809918025699
Categorie Centerspeaker
Garantie 5 Jaar
Productserie Paradigm - Founder
Kleur fabrikant Zwart walnoot
- Nee
Aanbevolen door AV Forums
Hoogte (cm) 20.4
Breedte (cm) 48
Diepte (cm) 31.3
Frequentiebereik 79 - 23.000 Hz
Gevoeligheid 92 dB
Impedantie 8 Ohm
Type speaker 3 Weg, Gesloten
Speaker Terminal Bi-Wire
Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 15 Watt

Alternatieven