Lumin streamers en hifi: voor iedereen het juiste product!

Lumin streamers voor iedereen

Lumin heeft zichzelf tot doel gesteld om de perfecte streamers en hifi te ontwerpen en produceren, voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit! Als onderdeel van het beroemde Pixel Magic-concern uit Hong Kong voldoet Lumin aan de strategie van het moederbedrijf, wat zich uit in het ontwerpen en produceren van de beste en meest innovatieve high definition producten met geavanceerde softwareprogrammeringen en een luxe, compromisloos ontwerp.

Lumin's assortiment behelst dan ook een imposante line-up van 's werelds beste en meest bejubelde audiofiele netwerk muziekspelers, die allemaal voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van het merk en haar ontwerpers.

Lumin: kwaliteit en bedieningsgemak

Ondanks de extreem hoge eisen dat het merk Lumin zichzelf stelt waar het gaat om kwaliteit en bedieningsgemak, zijn de diverse Lumin producten het toonbeeld van schoonheid en staan ze stuk voor stuk hoog op de audiofiele ladder. Dat geldt voor elk Lumin product, van streamers tot aan de externe voedingen of de versterkers van het merk. Wat u ook maar wilt streamen, Lumin staat voorop als het gaat om techniek en innovatie. En dat blijft, ook nadat u een Lumin heeft aangeschaft! Zo was Lumin de eerste fabrikant ter wereld met een DSD-compatible streamer, worden populaire online streamingdiensten als TIDAL, Qobuz en zelfs het minder audiofiele maar veelgebruikte Spotify ondersteund en zijn technieken als de MQA-container voor High-Res audio of het Roon platform gewoon ondersteund.

Met de handige, immer evoluerende Lumin app voor iOS en Android is het bedienen kinderspel, terwijl de weergavekwaliteit voor elk Lumin product ervoor zorgt dat critici en recensenten over de hele wereld lyrisch zijn over het merk. Zien en horen verandert met Lumin producten in verslavend luisteren, waarbij de intentie van de uitvoerende artiest het enige is dat overblijft.

Bekijk alle LUMIN producten

Lumin: Perfectie