S1 Silver

Niet op voorraad
artikelnr
804055049645
High end audiofiele Lumin muziekstreamer met een verbeterde processor, een luxere clock, HDMI-uit en 4 stuks ES9018 ESS Sabre³² DAC's aan boord. Zilverkleurige uitvoering

Productbeschrijving

Lumin S1 streamer: nog een niveau hoger!

De Lumin S1 streamer bouwt voort op het immense succes van de A1 (de eerste DSD-streamer ter wereld) en legt de audiofiele lat nóg een stap hoger! 

Het verbeteren van bovengenoemde streamer was nogal een uitdaging voor de ontwerpers van Lumin, maar de S1 is het uiteindelijke resultaat. En wat voor een resultaat. Lumin koos voor de S1 voor hagelnieuwe (en uiterst muzikale) ESS SABRE³² DAC chips, waarbij men meteen het hele ontwerp moest wijzigen. Onder andere een gehele revisie van het clocking-systeem en een uitbreiding van de externe voeding met dubbele transformator waren het gevolg van die wijzigingen. Het resultaat is echter verbluffend: alle voor Lumin karakteristieke muzikaliteit bleef aanwezig, maar dan met een nog hogere resolutie en dynamiek in de weergave.

Lumin S1: eigenschappen

De Lumin S1 biedt een uiterst hoogwaardige afwerking en bevat onder vier ESS SABRE³² ES9018 DAC-chips (2 per kanaal) die samen de snelheid en rekenkracht van 16 losse D/A-concverters per kanaal leveren. Zoals gezegd wordt er bij de Lumin S1 een verbeterde, luxe externe voeding met een dubbele ringkerntransformator en high end Pioneer/ ELNA elco's geleverd en de uitgangsconnectoren die gekoppeld zijn aan dubbele LUNDAHL LL7401 uitgangstransformatoren. Natuurlijk ondersteunt deze Lumin streamer DSD-weergave (tot aan DSD128 5.6Mhz 1-bit), evenals DoP (DSD over PCM) voor de BNC SP/DIF uitgang. De met precisie uit een enkel stuk aluminium vervaardigde behuizing en een HDMI-uitgang maken de Lumin S1 helemaal af. De Lumin S1 is leverbaar in zwart en zilver.

Al het goede van LUMIN

De Lumin S1 streamer is voorzien van alle gemakken en eigenschappen die het merk zo geliefd en beroemd hebben gemaakt. Van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV, deze Lumin streamer speelt alle bestanden in hoge resolutie voor u af. Met ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay kunt u kiezen uit miljoenen tracks. Met de gratis Lumin App geniet u van de meest eenvoudige manier van browsen, selecteren en afspelen van muziek en bedient u de streamer. En natuurlijk kunt u dit Lumin-product ook gebruiken in combinatie met Roon. 

Enkele highlights:

  • High End streamer
  • DSD128
  • PCM384
  • Tidal High Res
  • Qobuz High Res
  • AirPlay
  • Android/iOS app
  • DSD Lossless, PCM Lossless, WAV, AIFF, MP3 en AAC
  • Ethernet en USB in
  • XLR en RCA analoge uitgangen

Specification

Specification
Merk Lumin
Product omschrijving (max 35 tekens) S1 Silver
EAN 804055049645
Categorie Muziekstreamer
Garantie 2 Jaar
Kleur fabrikant Zilver
- Nee
Hoogte (cm) 6
Breedte (cm) 35
Diepte (cm) 34.5
Ingangen Netwerk, USB
Uitgangen RCA (Line), XLR (Line)
Streaming diensten Qobuz, Tidal, TuneIn Radio
Streaming techniek AirPlay, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS