D3 zilver

Op voorraad
artikelnr
00641837808317
Volwaardige Lumin muziekstreamer met luxe DAC, een interne voeding en een volledig gebalanceerd ontwerp. Ondersteunt o.a. Tidal Connect en AirPlay 2. De hoogwaardige instapper in high end streaming! Zilveren uitvoering

Productbeschrijving

De Lumin D3 streamer borduurt voort op het grote succes van haar voorgangers, de D1 en D2. In basis lijkt er niet heel veeel veranderd te zijn aan deze Lumin streamer, maar wie inder 'de motorkap' kijkt of gaat luisteren weet wel beter... 

Ga voor audiofiele weergave van muziek met de Lumin D3 streamer

De Lumin D3 streamer maakt echte audiofiele (zeer verfijnde) weergave van muziek mogelijk en haalt zo de topklasse naar een meer betaalbaar niveau. De bekroonde en zeer succesvolle D2 kreeg van Lumin enkele significante updates, die de weergave en kwaliteit van Lumins meest betaalbare audiostreamer nog verder verbeterden. De Lumin D3 is natuurlijk voorzien van de mooiste componenten en afwerking, zoals past bij een high end audio-product als een Lumin. De Lumin D3 is voorzien van de Sabre DAC-technologie die de rest van het Lumin programma ook zo verfijnd doet klinken. Daarnaast is de D3 afgewerkt met een nieuw, volledig uit aluminium vervaardigd chassis met een dik CNC-gefreest voorpaneel . Compleet nieuwe hardware en software maken de nieuwste technieken mogelijk, terwijl de verhoogde kracht van de processor en tijdelijke opslag ruimte bieden aan nog meer resampling flexibiliteit en zo de weg naar een lange toekomst veilig stellen. 

 

Eigenschappen van de Lumin D3

De Lumin D3 is voorzien van een nieuwe, snelle processor voor extra kracht en flexibiliteit. Een nieuwe analoge eindtrap is uitgevoerd met een Sabre DAC en een buffer inclusief Lumin X1-technologie, de nieuwe DAC-configuratie bestaat uit de  Sabre DAC ES9028PRO.  Deze maakt ondersteuning voor afspelen tot DSD256 en PCM384 mogelijk. De Lumin D3 is natuurlijk (net als de voorganger) voorzien van een volledig gebalanceerd ontwerp, inclusief XLR uitgangen. Het uiterlijk van de D3 is vernieuwd en voorzien van dezelfde luxe oppervlakte-afwerking die met de luxe P1 geïntroduceerd werd. 

Lumin D3 hero shotLumin D3 hero shot

Meer gemakken van de Lumin D3

De Lumin D3 steramer ondersteunt nu ook AirPlay 2 en TIDAL Connect. Natuurlijk biedt de D3 ook ondersteuning van alle populaire hoge resolutie formaten, van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV. Natuurlijk biedt Lumin ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify, HighRes internetradio en ook wordt Roon ondersteund. De handige Lumin App zorgt voor ultiem bedieningsgemak en overzicht. En dankzij LEEDH Processing is de digitale volumeaanpassing extra verfijnd en vrij van onregelmatigheden. Wat overblijft is enkel de muziek, puur en verfijnd.

Specification

Specification
Merk Lumin
Product omschrijving (max 35 tekens) D3 zilver
EAN 00641837808317
Categorie Muziekstreamer
Garantie 2 Jaar
Kleur fabrikant Zilver
- Nee
Hoogte (cm) 6
Breedte (cm) 30
Diepte (cm) 24.4
Ingangen Netwerk, USB
Uitgangen Digitaal Coaxiaal (BNC), RCA (Line), XLR (Line)
Streaming diensten Internetradio, Qobuz, Spotify, Tidal
Streaming techniek AirPlay, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS
Integraties Roon