Cabasse The Pearl Sub subwoofer zwart

Op voorraad
artikelnr
3700035115539
2.1-kanaals smart lifestyle subwoofer/ audiosysteem met 1600 Watt vermogen, een slimme DSP en een compacte vorm. Voeg twee luidsprekers toe en ervaar de hoge geluidskwaliteit van Cabasse. Mat zwarte uitvoering
€ 3.790,-

Cabasse The Pearl Sub subwoofer zwart

Productbeschrijving

De Cabasse The Pearl Sub vervangt de traditionele versterker en biedt meteen extra diepe basweergave en smart toepassingen. Deze 'connected' 2.1-kanaals actieve Cabasse subwoofer bezit krachtige versterking, akoestische correctie en een slimme DSP voor optimaal geluid. Voeg twee passieve luidsprekers toe en ervaar echte hifi volgens Cabasse.

Cabasse The Pearl Sub: eigenschappen

De Cabasse The Pearl Sub maakt elke set passieve luidsprekers up-to-date en biedt echte moderne gemakken in combinatie met goede weergave. Deze active 'connected' subwoofer met hoge resolutie is in staat om maximale dynamiek te leveren, met diepe bassen en geluid geoptimaliseerd voor elke luidspreker (dankzij de geïntegreerde DEAP-technologie), akoestische correctie van topkwaliteit en streaming audio met hoge resolutie, al dan niet aangepast aan de Cabasse Lifestyle iO3, Riga 2 en Baltic 5 luidsprekers. Cabasse The Pearl Sub is uitgerust met een 25 cm woofer met een lineaire uitslag tot 30 mm, aangedreven door een krachtige 1000 Watt (2000 Watt piek) versterker voor een diep, gecontroleerd basniveau. Het resultaat? Spectaculaire akoestiek met uitzonderlijke basdynamiek.

The Pearl Sub heeft een verfijnd en zwevend ontwerp en staat op een gestanste, gevouwen en verchroomde stalen voet om de subwoofer in de lucht te houden. Vier opeenvolgende matte verflagen zorgen voor een perfecte sferische weergave. Aan de achterkant kun je met vier carbon speakeraansluitingen speakers aansturen met een nominaal vermogen tot 300 watt per luidspreker. Onderop de subwoofer bevinden zich aansluitingen voor netwerk, USB, optisch in en RCA analoog. De meegeleverde design Bluetooth afstandsbediening is een verfraaiing van elk interieur en mag dan ook gezien worden.

Draadloze gemakken en StreamCONTROL

Cabasse The Pearl Sub is uitgerust met Bluetooth en Wifi connectiviteit .De subwoofer integreert ook perfect in het Cabasse StreamCONTROL multiroom -systeem met app-bediening. Geniet van de meest populaire muziekstreaming (Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal en meer...). Via deze app is de sub eenvoudig instelbaar, kunnen bronnen en instellingen gekozen worden en krijgen luisteraars ook een gepatenteerd CRCS automatisch kamercorrectiesysteem voor een optimale akoestiek, ongeacht de luisteromgeving. Voor de Cabasse Baltic, Riga of IO zijn zelfs voorgeprogrammerde DSP optimalisaties voorhanden.

Specification

Specification
Merk Cabasse
Product omschrijving (max 35 tekens) Cabasse The Pearl Sub subwoofer zwart
EAN 3700035115539
Categorie Subwoofer
Garantie 2 Jaar
Productserie Cabasse - The Pearl Collection
Kleur fabrikant Zwart
In the box Afstandsbediening, Batterijen, Handleiding, Product, Standaard netsnoer
- Nee
Hoogte (cm) 34
Breedte (cm) 32
Diepte (cm) 36.8
Gewicht (kg) 20
Ingangen Netwerk, Digitaal Optisch (Toslink), Mini-Jack 3,5 mm
Versterkte kanalen 2 (stereo)
Weergave kanalen 2.0 (stereo)
DAC 32 bit / 768 kHz
Streaming diensten Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer, Internetradio
Streaming techniek Bluetooth, AirPlay, Wifi, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS
Type speaker 1-weg gesloten behuizing