The Pearl Pelegrina zwart

Op voorraad
artikelnr
3700035115706
State of the art smart lifestyle luidsprekersysteem met een uniek design, een ultiem mooi geluid en een enorme veelzijdigheid. Een statement in huis. Metallic-zwarte uitvoering
€ 29.900,-

The Pearl Pelegrina zwart

Productbeschrijving

Cabasse The Pearl Pelegrina: het 'connected' high end audiosysteem uit Bretagne. Design en technologie komen samen in een prachtige geheel dat verbluffende muzikale weergave biedt. Deze Cabasse smart lifetsyle luidsprekers zijn een uiting van persoonlijkheid in elke ruimte, het summum op smaakgebied en op audiofiel niveau. High end audio en design versmelten tot perfectie.

Cabasse The Pearl Pelegrina: eigenschappen

Het Cabasse The Pearl Pelegrina audiosysteem combineert ultiem veel vermogen met luxe componenten en veel gebruiksgemak. Een fantastische app voor de bediening en installatie, maar natuurlijk ook een luxe Bluetooth remote controller die niet misstaat op de koffietafel of het bureau. Streaming audio, natuurlijk aan boord van dit high end audiosysteem. Inclusief o.a. Spotify, Deezer, Tidal en internetradio. Aansluitingen voor analoge en digitale bronnen? Natuurlijk aanwezig. Multiroom uitbreidingsmogelijkheden? Ook aanwezig. Een echt luxe afwerking? Alleen al de foto's spreken voor zich. The Pearl Pelegrina spreekt zowel de veeleisende audiofiel als de liefhebber van stijl en gemak aan.

De beste Cabasse technologiën

Maar liefst 70 jaar van innovaties, kennis en ontwikkelingen komen samen in The Pearl Pelegrina. Zoals de beroemde Cabasse tri-coaxiale speaker, steeds verder evoluerende streamingtechnieken en een automatisch akoestisch kalibratiesysteem (CRCS-kalibratie) via een in de luidspreker geïntegreerde microfoon om het geluid te optimaliseren op basis van de luisterruimte. De fraaie bol waarvan de diameter slechts 42 centimeter beslaat bezit het allemaal, voorzien van meer dan 20 jaar eigen onderzoek naar signaalverwerking. 

Ervaar een extreem dynamische capaciteit met een nieuwe gepatenteerde HELD-driver van 30 cm versterkt door een 1850 Watt Klasse D-versterker. In totaal bevat elke speaker vier afzonderlijke versterkers van in totaal 3700 RMS W die de unieke quadri-coaxiaal aangesloten luidspreker uit de Cabasse catalogus voeden. Dankzij de TCA (de aan de voorzijde geplaatste tri-coaxial aramide driver) levert dit systeem een ultieme precisie en waarheidsgetrouwe timbres in de weergave, die dankzij de nieuwste DSP-ontwikkelingen verder is verbeterd (Digital Signal Processing). En dankzij de zeer hoge precisie en de extreem hoge mate van zuiverheid kan een uiterst dynamisch vermogen worden beleefd: de Cabasse the Pearl Pelegrina is namelijk in staat om een zuivere geluidsdruk van maar liefst 134 dB te leveren, wat gelijk staat aan een opstijgend vliegtuig. Levensechter wordt het niet.

Specification

Specification
Merk Cabasse
Product omschrijving (max 35 tekens) The Pearl Pelegrina zwart
EAN 3700035115706
Categorie 2.0 speakerset, Actieve speaker, Stereoset
Garantie 2 Jaar
Productserie Cabasse - The Pearl Collection
Kleur fabrikant Zwart hoogglans
In the box Afstandsbediening, Batterijen, Handleiding, Montage-hulpmiddelen, Onderlegschijfjes, Product, Rubber dopjes, Spikes, Standaard netsnoer
- Nee
Hoogte (cm) 128
Breedte (cm) 48
Diepte (cm) 48
Gewicht (kg) 45.8
Ingangen Netwerk, Digitaal Optisch (Toslink), LAN, RCA (Line in), USB, XLR (Gebalanceerd)
Streaming diensten Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer, vTuner
Streaming techniek Bluetooth, AirPlay, Wifi, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS
Frequentiebereik 10 - 27.000 Hz
Type speaker 3-weg, gesloten behuizing