Anthem: Pure prestaties, pure waarde

Anthem heeft maar één doel: het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van audio/videoproducten, die eersteklas prestaties en gemak leveren tegen een billijke prijs. We doen dit door duizenden uren te besteden aan het selecteren en testen van componenten, het zorgvuldig ontwerpen van onze eigen circuit topologiëen en deze te ondersteunen met robuuste voedingen die maximale kwaliteit en betrouwbaarheid op lange termijn garanderen. We bereiken dit met ons team van het Paradigm / Anthem Research Center en hun tientallen jaren gecombineerde ervaring. Onze obsessieve toewijding aan hoge prestaties en waarde houdt niet op wanneer een product de fabriek verlaat. Via ons netwerk van onafhankelijke speciaalzaken en custom integrators bieden we en betrouwbare ondersteuning voor alles wat we maken. We zijn hartstikke trots om deze winnende formule voort te zetten terwijl we onze nieuwste generatie meerkanaals A/V-receivers, A/V-processors en eindversterkers introduceren. Maak kennis met de nieuwe MRX-, AVM- en MCA-serie A/V-oplossingen.

Anthem AVM SeriesAnthem AVM-processoren

Sinds de AVM 50 en Statement D2 A/V-processors hebben muziekliefhebbers en liefhebbers van thuisbioscopen de premium losse surround-componenten van Anthem begeerd. Met toonaangevende roomcorrectie, expert management van de nieuwste audioformaten en robuuste integratie; Anthem is het ultieme zenuwcentrum van elke premium thuistheater of mediaruimte. Met de nieuwste versie van ARC Genesis Room Correction, een opnieuw ontworpen en nauwkeurigere kalibratiemicrofoon, Anthem Web User Interface, een geheel nieuw elektronicaplatform en een nieuw gemoderniseerd ontwerp; de nieuwe AVM 70 en het vlaggenschip AVM 90 A/V-processors brengen alle moderne technologieën samen in één component. Objectgeoriënteerde audiocodecs zijn bijgewerkt met ondersteuning voor maximaal 15.4 kanalen; evenals ingebouwde streamingondersteuning voor Apple AirPlay2, Google Chromecast, Bluetooth, Spotify Connect en Roon. Video-ondersteuning omvat 7 HDMI 2.0-ingangen met 2 uitgangen, plus eARC voor naadloze integratie met smart-tv's. Perfecte doorgifte van Ultra HD-signalen tot 18,2 Gbps met Dolby Vision, HDR of Hybrid Log Gamma zorgt voor een optimale presentatie van uw visuele media. De AVM 90 is onze nieuwe vlaggenschip A / V-processor met verbeterde audiocircuits, 4 onafhankelijke subwoofer-uitgangen en een 32-bit AKM AK4499EQ DAC met 768 kHz sampling-mogelijkheid. Het vertegenwoordigt Anthems ultieme uitdrukking van audioprestaties.

Anthem MRX Gen2 AV receiversAnthem MRX A/V-receivers

De MRX A/V-receivers van Anthem gaan over het maximaliseren van prestaties voor het geld. Voortbouwend op de feature-set van onze vorige modellen, hebben we de nieuwste versie van ARC Genesis toegevoegd, een opnieuw ontworpen en nauwkeurigere kalibratiemicrofoon, Anthem web-gebruikersinterface, geïntegreerde streamingondersteuning, objectgeoriënteerde audiocodecs met ondersteuning voor maximaal 15,2 kanalen en de schone vermogen levering, waar Anthem om bekend staat met maximaal 140 watt per kanaal. De MRX 540, 740 en 1140 zijn een geweldige manier om eersteklas audio naar elke thuisbioscoop of mediaruimte te brengen. Integreer uw smart-tv of -projector naadloos met 7 HDMI-ingangen en 2 uitgangen, plus eARC. Ultra HD-signalen worden ongewijzigd doorgegeven tot 18,2 Gbps met ondersteuning voor Dolby Vision, HDR en Hybrid Log Gamma.

Anthem MCA Gen2 versterkers

Anthem MCA-eindversterkers

Losse thuisbioscoop-componenten moeten het hebben van schoon vermogen om hun magie waar te kunnen maken. De MCA-eindversterkers van Anthem zijn verkrijgbaar in configuraties met 2, 3 en 5 kanalen; en passen perfect bij de AVM 70 en AVM 90 A/V-processors, zowel klankmatig als cosmetisch. Onze Gen2-versterkers brengen verbeteringen aan de interne voedingen en bedrading bieden meer transparantie bij dynamisch complex materiaal. Achtergrondruis wordt bijna volledig geëlimineerd dankzij een 120dB signaal-ruisverhouding. Vermogens beginnen bij 225 watt bij 8 ohm en gaan tot 600 watt bij 2 ohm met perfecte stabiliteit terwijl de meest veeleisende luidsprekerbelastingen worden aangestuurd. Advanced Load Monitoring (ALM) zorgt voor bescherming tegen clipping en handhaaft prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn. Ons nieuwe gemoderniseerde ontwerp integreert prachtig met onze AVM AV-processors. Met een hoge stroomuitvoer en lage vervorming kijk je niet alleen films of luistert naar muziek, je ervaart ze.

Bekijk hier alle Anthem producten