Founder 90C Midnight Cherry

Op voorraad
artikelnr
809918025743
Luxe drieweg centerluidspreker uit de Paradigm Founder reeks. Uitgevoerd met maar liefst vijf drivers in een gesloten behuizing, de ideale toevoeging aan elke meerkanaals opstelling. Uitvoering in midnight cherry
€ 3.719,-

Founder 90C Midnight Cherry

Productbeschrijving

De Paradigm Founder 90C centerluidspreker, voor het centerkanaal is een identieke 3e frontluidspreker ideaal maar niet zo praktisch. Voor een verpletterende multichannel beleving zijn compromissen uit den boze, vandaar de Paradigm Founder 90C centerkanaalluidspreker die in alle opzichten gelijke tred houdt met de vloerstaanders uit de Founder serie. Door de gebruikte vormfactor laat deze zich prima positioneren onder een beeldscherm of filmdoek.

Paradigm Founder 90C luidspreker: Grootse prestaties, dynamiek en realisme!

Paradigm heeft met de Founder geen gewone luidspreker geproduceerd. Elk onderdeel, van groot tot klein, werd tot in het kleinste detail onder de loep genomen. Elk onderdeel is grondig onderzocht, ontworpen en ontwikkeld, exclusief voor Founder's. Voor het akoestische platform zijn nieuwe technologieën ontwikkeld waarvoor patenten zijn aangevraagd. Het nieuwe kastplatform is niet alleen een verbluffend ontwerp, de unieke vorm en geïntegreerde structurele versteviging leveren akoestische prestaties die niet kunnen worden geëvenaard door traditionele vierkante dozen. Door geen enkel element onaangeroerd te laten, is Founder zoveel meer dan de som der delen.

Paradigm bouwkwaliteit

U kunt de Paradigm bouwkwaliteit voelen die voortkomt uit echte ambachtelijke productie. Mooie, meubelambacht-waardige afwerkingen maken deze nieuwe standaard op het gebied van prestaties en waarde compleet.

Bruikbare output verhogen door vervorming te verminderen

Alle technologieën van Founder, van de drivers tot de voeten en alles daartussenin, zijn ontwikkeld om vervorming te verminderen en het meest nauwkeurige geluid mogelijk te maken. Studies hebben aangetoond dat luisteraars toleranter zijn voor hoge uitgangsniveaus wanneer vervorming lager is. Dit bewijst in wezen dat het de 'ruis' in het geluid is die ons stoort en niet noodzakelijkerwijs het volume. Voor degenen die het leuk vinden, zit de Founder-serie vol met technologie die vervorming vermindert en het bruikbare volume verhoogt. Als je het leuk vindt om het open te draaien, zelfs maar af en toe, is Founder een ideale oplossing, die een natuurlijker, nauwkeuriger en aangenamer geluid biedt, niet alleen bij lagere volumes, maar ook als het tijd is om te rocken. Altijd beter geluid, dit is de manier.

De Paradigm Founder 90C centerluidspreker biedt werkelijk verbluffende prestaties en is leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, donker walnoot, walnoot en kersen (*Getoonde stand is optioneel verkrijgbaar)

Specification

Specification
Merk Paradigm
Product omschrijving (max 35 tekens) Founder 90C Midnight Cherry
EAN 809918025743
Categorie Vloerstaande speaker
Garantie 5 Jaar
Productserie Paradigm - Founder
Kleur fabrikant Midnight Cherry
- Nee
Hoogte (cm) 22.6
Breedte (cm) 90.8
Diepte (cm) 32.7
Frequentiebereik 50 - 23.000 Hz
Gevoeligheid 94 dB
Impedantie 8 Ohm
Type speaker 3 Weg, Gesloten
Speaker Terminal Bi-Wire
Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 15 Watt