Motion Foundation B2 walnoot

Op voorraad
artikelnr
810123026333
€ 549,-

Motion Foundation B2 walnoot

Productbeschrijving

De Foundation B2 is een compacte boekenplank luidspreker met indrukwekkende prestaties.

De Motion Foundation B2 is het grotere broertje van de B1 en is ontworpen met als doel om liefhebbers van muziek of film een meeslepende en levensechte luisterervaring te bieden. De luidspreker combineert verschillende geavanceerde technologieën van Martin logan om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te leveren die uniek is in deze prijsklasse.

Gen2 Obsidian Folded Motion tweeter S

Het belangrijkste kenmerk van deze luidspreker is het gebruik van Martin Logan's gepatenteerde Gen2 Obsidian Folded Motion tweeter S. Deze tweeter geeft een snelle en nauwkeurige respons met minimale vervorming en heeft een breed afstraal gedrag zonder hinderlijke kamerreflecties. Het resultaat is een verbluffende helderheid en detaillering in het hoogfrequente bereik, waardoor je subtiele nuances in de muziek kunt horen.

Een krachtige weergave van het midden- en laagfrequente bereik

De Foundation B2 beschikt ook over een 16,5cm midbass driver, die zorgt voor een evenwichtige en krachtige weergave van het midden- en laagfrequente bereik. Het ontwerp van de luidspreker is zorgvuldig geoptimaliseerd om een nauwkeurige geluidsweergave te bieden, ongeacht het muziekgenre dat wordt afgespeeld.

Een modern design met tijdloze afwerking

Het slanke en stijlvolle ontwerp van de Motion Foundation B2 past goed in moderne interieurs en voegt een vleugje elegantie toe aan elke luisterruimte. De luidspreker is verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige afwerkingen, waardoor je kunt kiezen voor de optie die het beste bij je persoonlijke smaak en inrichting past.

Bij het luisteren naar de Motion Foundation B2 ervaar je een uitzonderlijk breed en gedetailleerd geluidsbeeld. Deze luidspreker creëert een gevoel van ruimtelijkheid, waardoor het lijkt alsof je je middenin de muziek of jouw favoriete film bevindt.

Kortom, de Martin Logan Motion Foundation B2 luidspreker is een uitstekende keuze voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties en verfijnde esthetiek. Met zijn geavanceerde technologieën, elegante ontwerp en meeslepende geluidskwaliteit overtreft de Foundation B2 de verwachtingen en biedt het een buitengewone luisterervaring die je keer op keer zal betoveren.

Specification

Specification
Merk MartinLogan
Product omschrijving (max 35 tekens) Motion Foundation B2 walnoot
EAN 810123026333
Categorie Monitor speaker
Garantie 5 Jaar
Productserie MartinLogan Motion Foundation-serie
Kleur fabrikant Walnoot
- Nee
Hoogte (cm) 38.1
Breedte (cm) 19.7
Diepte (cm) 29.2
Gewicht (kg) 6.8
Frequentiebereik 42 - 23.000 Hz
Gevoeligheid 90 dB
Impedantie 5 Ohm
Type speaker 2-weg basreflex
Speaker Terminal Single-Wire
Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 15 Watt