Nieuw in de Benelux: Martin Logan Motion Serie luidsprekers

Martin Logan Motion Serie

Geïnspireerd door de ultra-high-end elektrostatische luidsprekers van het merk, is de Martin Logan Motion-serie ontwikkeld om verbazingwekkende audioprestaties te leveren voor uw ultieme home cinema of stereo-installatie. De vakkundige en ervaren technici van Martin Logan hebben de Motion-serie met uiterste zorg ontwikkeld en samengesteld om een zeer betaalbare en compacte productlijn te creëren die naadloos de prachtige Folded Motion™-weergevers combineren met krachtige, compacte bastechnologie. Het resultaat is een aangenaam verfijnd geluid met een verbluffend dynamisch bereik en superieure helderheid.

Folded Motion™ -technologie

Technische magie en high-performance technologie in de Martin Logan Motion Serie creëren samen prachtige muziek. Geniet van prachtige hoogglanzende behuizingen met ronde hoeken en hoogwaardige aansluitingen. Subtiele rondingen en een slank profiel maken andere luidsprekers jaloers.

Martin Logan Motion Series close up

Complete home cinema-oplossingen

Mix en match de Motion-serie componenten om een opwindend Martin Logan thuisbioscoopsysteem te bouwen. Wat maakt de Motion Series zo verbazingwekkend? Het toegewijde engineeringteam van MartinLogan begon met de toepassing en verfijning van de meest geavanceerde compacte technologieën en deze te combineren met innovatieve engineering. Het resultaat is een emotioneel boeiende weergave, die (traditionele) luidsprekers van vergelijkbare grootte en prijs naar de kroon steekt. Hoewel de MartinLogan technici niet het naadje van de kous zullen onthullen, zijn hier toch een paar technologieën die voor het unieke geluid van Martin Logan Motion Series verantwoordelijk zijn:

Martin Logan Folded Motion TweeterFolded Motion Tweeter: nooit opgeven

Dat is precies wat de Martin Logan engineers drijft bij de ontwikkeling van iedere MartinLogan-luidspreker. Kijk maar eens naar de innovatieve Folded Motion™ tweeter. Deze exotische tweeter, vergelijkbaar met tweeter-technologieën die bij andere ultra-high-end speakers worden toegepast, is bij de Motion luidsprekers verantwoordelijk voor een fantastisch realistische hoogweergave. Een bliksemsnelle transiënt-respons, gecombineerd met een groot oppervlak (8 maal groter dan de gemiddelde 2,5cm dome-tweeter) zorgt voor een heldere, zeer dynamische en nauwkeurige weergave. Dit is een echt bijzondere tweeter De Folded Motion tweeter werkt door loodrecht op de gevouwen randen van het diafragma lucht (welke geluid voortbrengt) in beweging te brengen, vergelijkbaar met hoe een accordeon werkt. Dit extreem lage massa membraan "knijpt" de lucht weg en heeft bijna 90% minder uitwijking nodig dan de typische 2,5cm dome-tweeter, zodat de vervorming drastisch wordt verminderd en een razendsnelle responstijd wordt geboden. Het grotere oppervlak biedt ook een brede, maar gecontroleerde geluidsspreiding voor een realistische en zorgvuldig uitgebeeld geluidspodium.

Overige drivers en opbouw

De gehele Martin Logan Motion-serie is voorzien van aluminium conusmaterialen voor midden- en laagweergave, gecombineerd met een gegoten polymeer korf in een gesloten behuizing. De laagweergever is geplaatst in een niet-resonerende asymmetrische kamer om intern staande golven te weren. De achterwaarts geplaatste basreflexpoort zorgt voor extra punch in het laag, terwijl de positie van die poort optimaal is voor eenvoudige plaatsing. Intern bevinden zich nauwkeurige Voitko custom luchtspoelen en lage DCR gelamineerd staalspoelen, In serie geschakelde polypropyleen film condensatoren en parallel geschakelde DF elektrolytische condensatoren voor een nauwkeurige scheiding van de frequenties en een coherente weergave. Elke Martin Logan Motion luidspreker is uitgevoerd met speciale 5-weg luidsprekerklemmen. Door een hoge gevoeligheid kunnen de Motion luidsprekers makkelijk aan worden gestuurd en zijn er legio goede versterkercombinaties te maken. De gehele Martin Logan Motion serie is uitgevoerd in luxe afgewerkte high gloss finishes. 

Martin Logan Motion Series: leverbaar in drie luxe finishes

 


Bekijk de Martin Logan Motion Serie