Cabasse The Pearl Keshi 2.1 wit

Op voorraad
artikelnr
3700035115973
Minimalistisch smart design lifestyle-systeem met diverse aansluitmogelijkheden, streaming audio, automatische kalibratie en een verbluffend geluid. Parelwitte uitvoering
€ 1.990,-

Cabasse The Pearl Keshi 2.1 wit

Productbeschrijving

Kwaliteitsgeluid, modern gemak en een compact design: dat vind je terug in Cabasse The Pearl Keshi. Dit smart design Cabasse hifisysteem bestaat uit een stijlvol 2.1-kanaals streaming audio-systeem, dat ondanks een zeer compacte afmetingen tot grootse weergave in staat is.

Cabasse The Pearl Keshi: eigenschappen

Het ultracompacte Cabasse The Pearl Keshi audiosysteem combineert alle kwaliteiten van Cabasse' high-end connected oplossingen voor de meest indrukwekkende akoestische prestaties (soundstage, stereobeeld, timbre, enz.) in verhouding tot het miniatuurformaat. Het systeem bestaat uit een 'connected' subwoofer en twee satellietluidsprekers met een origineel ontwerp dat alle speakers boven de grond plaatst om een optimaal geluid vort te brengen. De satellieten van The Pearl Keshi zijn voorzien van een gepatenteerde driver die wordt aangedreven door 300 Watt versterking (per luidspreker). Het ontwerp van deze luidsprekers met volledig bereik zorgt voor een lange uitslag en een hoog vermogen voor geweldige dynamiek. Een ultrafijn membraan van 50 micrometer, een neodymiummotor, de bijbehorende DSP-signaalverwerking en de andere luidsprekercomponenten dragen allemaal bij aan een getrouwe weergave van het timbre en zorgen voor een uitstekende homogeniteit in de afbeelding van de muziek.

Zo'n minimalistisch 2.1 connected systeem dat in staat is om 1050 watt RMS aan totaal vermogen te leveren (300 watt voor elke satelliet en 450 watt voor de bas) stelt luisteraars in staat om alle dynamiek van hun favoriete muziek te voelen, van de meest subtiele geluiden tot de meest opvallende, zonder enige clipping of vervorming. Met zijn 2 minimalistische satellieten met een diameter van 8 cm en een compacte aangesloten subwoofer met een diameter van 22 cm, integreert The Pearl Keshi discreet en elegant in elke ruimte van het huis. De satellieten kunnen indien gewenst aan de wand gemonteerd worden. Met aansluitingen voor USB, optisch en analoog in is vrijwel elke denkbare bron aansluitbaar. 

Cabasse StreamCONTROL: de app voor alles

Cabasse The Pearl Keshi integreert naadloos binnen het Cabasse StreamCONTROL multiroom systeem en stelt de gebruiker in staat om dezelfde muziek in meerdere kamers tegelijk af te spelen, of verschillende tracks in verschillende kamers op Cabasse wifi speakers af te spelen. Geluid kan ook worden herverdeeld vanaf een Bluetooth-verbinding of vanaf een audio-ingang naar multiroom Cabasse smart speakers en Connected apparaten. beschikt over hubless HD-streamingtechnologie met een snelheid van 80 microseconden en speelt alle audiobestanden af, van MP3 tot ultra-high definition-bestanden (max. 24/192, thuis opgeslagen op harde schijven of computers, internetradio of via diensten als Spotify, Qobuz, Deezer en meer).

Met de StreamCONTROL app krijgt de gebruiker naast bedienings- en instelmogelijkheden voor bronnen, volume, multiroom en zones/ paren ook toegang tot extra slimme opties die zorgen voor een betere weergave van de Cabasse smart speakers. Zo biedt de app toegang tot CRCS, wat staat voor Calibration Room Compensation System. Ofwel, akoestische correctie om de weergave aan te passen aan de fysieke eigenschappen van de ruimte. De interne DSP maakt meer instellingen mogelijk voor de luisterpositie, optimalisatie van de dynamiek (Dynamic Fidelity Enhancer) en klank (het audiospectrum, middels DEAP). Ook kan audiovertraging hier worden ingesteld voor de analoge en optische ingang.

Specification

Specification
Merk Cabasse
Product omschrijving (max 35 tekens) Cabasse The Pearl Keshi 2.1 wit
EAN 3700035115973
Categorie 2.1 speakerset, Smart speaker, Stereoset
Garantie 2 Jaar
Productserie Cabasse - The Pearl Collection
Kleur fabrikant Wit
In the box Afstandsbediening, Batterijen, Handleiding, Montage-hulpmiddelen, Product, Standaard 3.5 MM --> RCA, Standaard digitale interlink, Standaard netsnoer
- Nee
Gewicht (kg) 8.2
Ingangen Netwerk, Digitaal Optisch (Toslink), Mini-Jack 3,5 mm
Versterkte kanalen 2 (stereo)
Weergave kanalen 2.1 (stereo + sub)
DAC 32 bit / 768 kHz
Streaming diensten Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer, Internetradio
Streaming techniek Bluetooth, AirPlay, Wifi, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS
Frequentiebereik 30 - 23.000 Hz