Cabasse Rialto 2.0 actieve speaker wit

Op voorraad
artikelnr
3700035116178
Multifunctioneel Cabasse audiosysteem, voor hifi, streaming audio en geluidsweergave van tv. Smart audio met een krachtige en dynamische weergave, veel vermogen, handige app-bediening en een luxe kleuren touchscreen. Witte uitvoering
€ 2.990,-

Cabasse Rialto 2.0 actieve speaker wit

Productbeschrijving

Cabasse Rialto is het eerste draadloze hifi-systeem van het Franse merk in boekenplankformaat. Geïnspireerd door de beroemdste en oudste brug in Venetië, biedt dit actieve streaming Cabasse audiosysteem de beste akoestische en softwaretechnologieën die samenkomen in twee 'connected' actieve luidsprekers in een compact boekenplankformaat.

Cabasse Rialto: verrassende dynamiek en grote veelzijdigheid

De Cabasse Rialto biedt de luisteraar de mogelijkheid om naar alle favoriete bronnen en muziekdiensten te luisteren. Ook tv-geluid wordt ondersteund middels de HDMI-aansluiting achterop de hoofspeaker. Hoewel ze erg compact zijn, hebben de Rialto's het potentieel om de emotie en impact van live geluid te bieden, met vocalen die opvallen en instrumenten die de ruimte doen verwijnen. Ze leveren de volledige dynamiek en precisie van opnamen met een hoge resolutie. Een technologische prestatie die mogelijk is gemaakt door talrijke Cabasse-innovaties:

  • Gepatenteerde HELD (High Excursion Low Distortion) woofers

In staat om krachtige, diepe, nauwkeurige en vooral vervormingsvrije bassen te leveren. Met een diameter van slechts 17 cm maakt het driverontwerp een zeer hoge uitslag mogelijk zonder dat de magneet uit het veld komt voor maximale impact zonder vervorming.

  • Synergie tussen de versterking en de luidsprekers

Dankzij de gepatenteerde DEAP-technologie (Digital Enhancement of Acoustical Performance), ontwikkeld door de R&D-teams van Cabasse. Deze technologie verbetert de prestaties van de luidsprekers via een dynamische multi-band signaalverwerking met feedbacklussen die het mogelijk maken om al het beschikbare versterkingsvermogen te benutten, voor een vervormingsvrije weergave van de "pieken".

  • Op dezelfde as geplaatste drivers

Deze coaxiale technologie, al in 1952 door Cabasse ontwikkeld en sindsdien voortdurend verbeterd, zorgt ervoor dat alle geluidsgolven zich vanaf één enkel bronpunt kunnen verspreiden, zodat ze coherent en natuurlijk reizen, zonder interferentie en kunstmatige kleuring van het geluid.

Rialto is een elegant boekenplanksysteem dat in elk interieur past. De 13 cm coaxiale midrange-tweeter van koolstofvezel is omgeven door een frame van geborsteld aluminium. Een chromen voet verhoogt de luidspreker voor een luchtiger ontwerp. Een magnetische metalen grille om de drivers te beschermen wordt meegeleverd.

Een multifunctioneel audiosysteem ontworpen voor Hi-Fi en geschikt voor TV!

Hoewel Cabasse Rialto de mogelijkheid biedt om naar alle bronnen en muziekplatforms in stereo en zelfs in hoge resolutie te luisteren, bevat het ook een HDMI tv-aansluiting waarmee u elke film met ongelooflijke dynamiek kunt ervaren. U kunt het volume dan ook regelen met de afstandsbediening van de tv wanneer je speakers hierop zijn aangesloten via de geïntegreerde e-ARC-technologie. op zijn hoofdluidspreker een touchscreen-bediening, heel handig, of u nu eenvoudig het volume wilt verhogen of verlagen met de draairing, de bronnen wilt wijzigen of uw favoriete radiozenders wilt toevoegen of wijzigen, zonder dat u de applicatie hoeft te doorlopen. Het kleuren LCD-scherm toont ook de hoezen van de albums die worden afgespeeld. Zoals standaard bij Cabasse connected systemen, zullen software-updates ervoor zorgen dat de scherminterface kan evolueren.

Compatibel en slim gekalibreerd

Dit systeem is ontworpen en ontwikkeld om een ​​optimale luisterkwaliteit te leveren, dankzij Cabasse's gepatenteerde automatische kamerkalibratie. Met de Cabasse Stream Control app kunnen gebruikers hun geluid verder personaliseren door middel van innovatieve optimalisatietools die zijn ontwikkeld om aan alle huizen en voorkeuren te voldoen. Om high-end geluid naar elke kamer in huis te brengen, kunnen gebruikers Rialto groeperen met andere Cabasse connected systemen, waaronder de The Pearl-reeks. Het is dus mogelijk om multiroom zones te creëren om overal in huis naar verschillende of juist dezelfde bronnen (streaming, tv, platenspeler, enz.) te luisteren.

Specification

Specification
Merk Cabasse
Product omschrijving (max 35 tekens) Cabasse Rialto 2.0 actieve speaker wit
EAN 3700035116178
Categorie 2.0 speakerset, Actieve speaker, Monitor speaker, Smart speaker, Stereoset
Garantie (2 jaar elektronica), 5 Jaar
Productserie Cabasse - Classic Connected
Kleur fabrikant Wit
In the box Grille(s), Handleiding, Product, Rubber dopjes, Standaard digitale interlink, Standaard HDMI-kabel, Standaard netsnoer
- Nee
Hoogte (cm) 26
Breedte (cm) 20.6
Diepte (cm) 23.9
Gewicht (kg) 15.2
Ingangen HDMI, Netwerk, Digitaal Optisch (Toslink), RCA (Line in), USB
Aantal HDMI in 1
Uitgangsvermogen (RMS) 1050 Watt
Versterkte kanalen 2 (stereo)
Weergave kanalen 2.0 (stereo)
DAC 32 bit / 768 kHz
Streaming diensten Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer, Internetradio
Streaming techniek Bluetooth, AirPlay, Wifi, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS
Type speaker 3-weg, gesloten behuizing