Cabasse Abyss Streaming versterker

Op voorraad
artikelnr
3700035116383
High-end smart Cabasse versterker met multiroom streaming audio, diverse aansluitingen waaronder HDMI, verschillende geluidsinstellingen en veel vermogen. App-bedienbaar, dus helemaal van nu!
€ 1.499,-

Cabasse Abyss Streaming versterker

Productbeschrijving

De Cabasse Abyss stereoversterker ontleent zijn naam aan het maritieme universum dat Cabasse dierbaar is, illustreert het mysterie van de onontdekte diepten en bevat de nieuwste innovaties aan boord, die het geluid van de luidsprekers, en in het bijzonder de traditionele high-end luidsprekers van het merk, versterken. De Abyss is een hifi-versterker die de beste akoestische innovatietechnologieën van Cabasse en de versterkingstechnologieën die worden gebruikt in The Pearl Pelegrina, het verbonden vlaggenschip van het merk voor geluid op maat, integreert.

Cabasse Abyss: ideaal voor Hi-Fi en TV en aangesloten op het Cabasse Multiroom ecosysteem!

De Abyss stelt u in staat om naar al uw bronnen en muziekplatforms in stereo te luisteren en integreert ook een tv-aansluiting, zodat u elke film met ongelooflijke dynamiek kunt ervaren. Het systeem is ook compatibel met alle andere op Cabasse aangesloten systemen voor hoogwaardig geluid in het hele huis. Elke gebruiker kan verschillende systemen groeperen en zones creëren om naar alle bronnen te luisteren (streaming, tv, platenspeler enz.).

Een strak en stijlvol ontwerp met een intuïtief LCD-kleurenscherm

Abyss is uitgevoerd in een satijnzwarte aluminiumafwerking en is een compacte stereoversterker die in elk interieur past. Het voorpaneel is uitgerust met een geïntegreerde aanraakgevoelige, uitbreidbare controller: een prachtig kleuren LCD-videotouchscreen met een ring voor volumeregeling waarmee u eenvoudig van bron kunt wisselen, uw favoriete radiostations kunt toevoegen of wijzigen en het volume kunt aanpassen. Het toont ook de albumhoezen van de albums die worden afgespeeld. De interface evolueert mee met het systeem, net als de app.

  • Afhankelijk van uw kamer kunt u de instelling van de luisterpositie gebruiken

Een instelling die rekening houdt met de luisterpositie in de kamer om de door het oor opgevangen muziek natuurgetrouw weer te geven.

  • Gebruik voor uw voorkeuren de DFE

Met deze Dynamic Fidelity Enhancer instelling kunt u de balans van het originele geluid vinden, of het nu gaat om muziek in huis of avondmodus op vol volume. Signaalverwerkingsalgoritmen optimaliseren het vermogen dat in realtime naar elke luidspreker wordt gestuurd, rekening houdend met het luisterniveau, de spectrale inhoud en de dynamiek van het nummer.

  • Optimaliseer uw versterker via het gepatenteerde DEAP

Digital Enhancement of Acoustical Performance, technologie die zorgt voor een perfecte synergie tussen de versterking en de luidsprekerkarakteristieken. Deze technologie verbetert de prestaties van Cabasse-luidsprekers door middel van dynamische multi-band signaalverwerking met feedbacklussen waardoor het volledige vermogen van de beschikbare versterking consistent kan worden gebruikt. Met deze digitale signaalverwerking (DSP) voert Cabasse gemiddeld meer dan 290 miljoen bewerkingen per seconde uit, rekening houdend met de eigen instellingen van de gebruiker.

Cabasse Abyss: een complete versterker

De Abyss is de complete oplossing om alle passieve luidsprekers te versterken De diverse mogelijkhedem instellingen en technieken staan garant voor optimale audioprestaties. De door Cabasse toegepaste technologieën worden voortdurend verbeterd en worden na verloop van tijd automatisch geïntegreerd door eenvoudige updates van de Cabasse Stream Control app. De versterker evolueert dus mee met de technologische evoluties van Cabasse.

Specification

Specification
Merk Cabasse
Product omschrijving (max 35 tekens) Cabasse Abyss Streaming versterker
EAN 03700035116383
Categorie Streaming versterker
Garantie 2 Jaar
Productserie Cabasse - Classic Connected
Kleur fabrikant Zwart
In the box Handleiding, Product, Standaard HDMI-kabel, Standaard netsnoer
- Nee
Hoogte (cm) 9.7
Breedte (cm) 24.5
Diepte (cm) 22
Gewicht (kg) 3.5
Ingangen HDMI, Netwerk, Digitaal Optisch (Toslink), RCA (Line in), USB
Aantal HDMI in 1
Uitgangen Subwoofer Pre-Out
Uitgangsvermogen (RMS) 120 Watt (8 ohm)
Versterkte kanalen 2 (stereo)
Weergave kanalen 2.0 (stereo), 2.1 (stereo + sub)
DAC 24 bit / 192 kHz
Streaming diensten Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer, Internetradio
Streaming techniek Bluetooth, AirPlay, Wifi, Netwerk-streaming
App bediening Android, iOS